DDPP, dat zijn wij

Veelzijdig, kwaliteit, snel en betrouwbaar

Veelzijdig: Van visitekaartjes tot compleet garenloos gebrocheerde boekwerken. Wij voeren al het drukwerk binnenshuis uit. Met onze ICT afdeling, digitale drukkerij, offset drukkerij en complete nabewerkingsafdeling zijn wij extreem veelzijdig en flexibel.

Kwaliteit: Kwaliteit zit in de kleine details, de kleur en de afwerking. Daar hebben wij oog voor en anders een loep. Wij denken graag met u mee om tot het meest optimale resultaat te komen. Ook als dat snel moet.

Snel: Wij zijn een digitale drukkerij; snelheid staat dus altijd voorop. Onze bedrijfsvoering is hier volledig op ingericht. Een doorlooptijd van één werkdag of minder is hier geen uitzondering. Uiteraard altijd in goed overleg en in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Betrouwbaar: Ieder drukwerkproject heeft hier zijn eigen ‘owner’. En of het nu overdag, ’s avonds of ’s nachts moet gebeuren, uw contactpersoon staat voor u klaar. Want wat wij beloven, maken wij waar! En als het door u gevraagde niet mogelijk is, dan melden wij dit vooraf. Nooit verrassingen achteraf…

Maatschappelijk betrokken

cafe-del-mar-logo

Wij steunen de koffieboeren in Tucurú
Wij drinken graag lekkere koffie. Wat is er dan mooier om dit te combineren met het steunen van de koffieboeren die de bonen voor deze lekkere koffie verbouwen?

Heerlijk en eerlijk.

www.cafe-del-mar.nl

stop-poverty-logo

Wij steunen Stop Poverty

Door middel van kleinschalige projecten helpt Stop Poverty mee aan de strijd tegen wereldwijde armoede. Met de kennis en expertise van lokale partners helpt Stop Poverty op een duurzame en effectieve manier.  De belangrijkste activiteiten zijn gericht op scholing, watervoorzieningen, noodhulp, gezondheid en de opvang voor daklozen.

Wij geloven daarin en steunen dit van harte.

www.stop-poverty.org

loon-lions-logo

Wij sponsoren de topdames van Loon lions

Loon Lions is het vrouwenteam van de basketbalclub Landslake Lions uit Landsmeer. De dames spelen in de Dutch Women’s Basketball League sinds 1997.

Sinds 2000 werden de dames zes keer landskampioen, wonnen zij vijf keer de bekerkampioenschappen en zes edities van de SuperCup.

Wij staan achter deze toppers!

www.loonlions.nl

Wij zijn…

sander-berntsen

Sander Berntsen
Als DDPP-partner ben ik hoofdzakelijk verantwoordelijk  voor de productie van uw bestellingen. Ik zorg er tevens voor dat de ICT optimaal functioneert. Ik ben het type ruwe bolster, blanke pit. Een harde werker die zijn klant altijd op één zet.

Buiten mijn werk kun je mij het beste omschrijven als een echte Bourgondiër. Ik mag graag een middag in de keuken staan om vervolgens mijn visite te trakteren op een goede maaltijd en een lekker wijntje. Een avondje gezelligheid.

gerson-wong

Gerson Wong
Als partner ben ik verantwoordelijk voor het proces om uw bestelling zo goed en zo snel mogelijk te leveren. We noemen dat ‘traffic’, daarnaast houd ik me bezig met het bedrijfsbureau; inkoop, facturatie en administratie. Saai? Nee, geen dag is hetzelfde… en meedenken met de klant is mijn tweede natuur.

In mijn schaarse vrije tijd ben ik voetbaltrainer bij de jeugd. Ook mag ik graag met mijn motor het circuit op. Misschien niet zo milieuvriendelijk voor een echte milieuman, die afval scheidt tot er niets meer te scheiden valt, in een elektrische auto rijdt en vindt dat de planeet geleend is van onze kinderen.

serge-sonius

Serge Sonius
Sales en marketing is mijn rol als partner binnen DDPP. Ik ben een optimist, bij mij is het glas altijd halfvol. Die eigenschap helpt als dingen even niet vanzelf gaan. Ik kan dan positief en creatief ‘out of the box’ denken. Het contact met onze opdrachtgevers vind ik minstens zo leuk als de order zelf.

Ik geniet van het leven en vooral van mensen om me heen. Zo sport ik graag met anderen; squash, obstacle runs of op een snowboard door de sneeuw. Maar ook van het kijken naar een goede voetbalwedstrijd of Formule 1 race met vrienden is voor mij volop genieten!