Kleurmanagement

DDPP maakt gebruik van HP Indigo digitale persen. Deze machines noemen we niet voor niets persen. Zij werken op basis van offset technologie! Dus niet met toners maar met inkten. De HP Indigo wordt in de grafische wereld gezien als het beste wat digitaal drukken te bieden heeft. U krijgt offset kwaliteit in combinatie met de voordelen van printen. Hierdoor is het voor DDPP mogelijk voordelig lage (gepersonaliseerde) oplagen te produceren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

PANTONE-kleuren in digitaal drukwerk?
Ja, dat kan! Onze HP Indigo digitale persen zijn uitgerust met de mogelijkheid om PANTONE kleuren te produceren. Losse PANTONE kleuren of in combinatie met fullcolour. Zo is het mogelijk om fullcolour drukwerk te combineren met maximaal 2 PMS kleuren. 6 kleuren in één drukgang!

Indichrome is het trademark van HP voor deze 6 kleuren technologie, deze komt overeen met het Hexachroom proces op traditionele drukpersen. Met het toevoegen van violet en oranje bereiken wij een veel breder kleurenpalet dan een traditioneel 4-kleuren drukwerkproces.

De digitale persen zijn niet alleen sterk in kleurmanagement, zij kunnen ook de meeste offset materiaalsoorten (papier) tot 400 g/m2 verwerken. Zelfs gevergeerd papier – zoals Conqueror – wordt door ons prachtig bedrukt.

Wij kunnen naast voordelig drukwerk ook het meest complexe drukwerk verzorgen.
Voor elk wat wils!

Onze machines:
– HP Indigo systemen (series 2)
– HP Indigo systemen (series 3)